Неаполітанським морозивом називається тришаровий десерт із ванільним, полуничним та шоколадним смаками. Професійні візажисти використовують цю назву для позначення мейка з контурингом, рум’янами та хайлайтером із кремовою текстурою. Центральне місце у ньому займають рум’яна. Вони підкреслюють вилиці і надають обличчю свіжості. Використовувати рум’яна відтінку полуничного морозива не обов’язково. Можна вибрати будь-який інший за смаком. Редакція Adami пропонує обговорити три найстильніші мейки в техніці неаполітанське морозиво.
Вечірній мейк
Для вечірнього мейку техніка неаполітанське морозиво підходить ідеально. Ніжні відтінки гармонійно виглядають у повсякденних образах. Для вечірнього мейку більше підходять сяючі відтінки та акварельні текстури. Контуринг можна використовувати активніше. Що стосується хайлайтера, то зверху його краще продублювати сухим засобом. Щоб вечірній мейк виглядав ще крутішим, можна додати стрази або блискітки.
Романтичний мейк
Для романтичного макіяжу з акцентом на природність більше пасують ніжні пастельні відтінки. За бажання можна доповнити його невеликими стрілками та стійкою глянсовою помадою. Такий мейк буде виглядати дуже ошатно і свіжо.
Мейк на навчання та роботу
У діловому мейку немає місця різкому контурингу, яскравим рум’янам і надто блискучому хайлайтеру. Для нього більше підходять ніжні та делікатні засоби, що підкреслюють природну красу. За допомогою «неаполітанської» техніки діловий мейк можна зробити досить швидко. Витрачати на нього багато часу з ранку вам не доведеться.